0

Palvelut

ATK-koulutus ja konsultointi

Meiltä saatte juuri teille suunnitellun koulutuksen ja ammattitaitoisen kouluttajan. Kouluttajamme on suorittanut kasvatustieteiden korkeakoulututkinnon ja hänellä on kokemusta niin lasten, työikäisten, kuin myös ikääntyneidenkin koulutuksessa ja opastuksessa.

Käyttö- ja ylläpitopalvelut

Luotettavia ja asiakaskohtaisia IT-ratkaisuja:
IT-ylläpitoratkaisumme perustuvat siihen, että järjestelmäasiantuntijamme toimii ja vastaa yrityksenne IT-tarpeista ja ratkaisuista aivan kuten hän olisi teidän omaa henkilökuntaanne. Havaittuanne palveluidemme toimivuuden, toivomme saavuttavamme pitkäkestoiseen ja säännölliseen asiakassuhteen. Meiltä saatte konsultointi-, koulutus-, huolto-, asennus- ja konfigurointipalvelut sekä verkkoasennukset ja viimeisimmät päivitykset kaikille tietotekniikan laitteille.

Palvelutaso I

Asiakkaalle oma järjestelmäasiantuntija, sovittu vasteaika sekä puhelin- ja sähköpostituki.

Palvelutaso I+

Peruspalvelun laajennus, jossa järjestelmäasiantuntijan kanssa on sovittuja tukikäyntejä. Tämä mahdollistaa suunnitelmallisuuden ja ennalta ehkäisevän toiminnan. Tällä palvelulla pystytte ennakoimaan kulut ja yllätyksiä ei pääse tapahtumaan. Ennakoiva toiminta mahdollistaa kustannustehokkaamman IT-ympäristön.

”Avaimet käteen” - TIETOKONEEN ASENNUS

Tähän asennuspakettiin kuuluu kaikki uuden tietokoneen asennukset ja palvelut; asennus, vanhojen tietojen ja asetusten kopiointi uuteen koneeseen sekä muut sovitut toimenpiteet aina käyttövalmiuteen asti.

J-P Computer Oy | Pirttialhonkatu 32 | 26100 RAUMA | 02 8220635 | 0400 889288 | info (at) jpcomputer.fi

NetQ